leonhart-Tischfussball
Ons Team
Ons team tekst

Ons Team

Fred Bijlsma heeft aan de wieg gestaan van KickerProfs Nederland, en is oprichter van het succesvolle Mobile Golf Course. Als doorgewinterde evenementenorganisator weet hij van elk event een absoluut succes te maken. Samen met KickerProfs, de nummer één in Duitsland voor tafelvoetbalevents, verzorgt hij de ultieme tafelvoetbalbelevenis voor elke gelegenheid in Nederland en België.

Van golfevents tot voetbaltafels, wij maken van elk event een absoluut succes

Anita Houben is belast met de verhuur van de voetbaltafels en ondersteund de evenementen, 10 jaar lang organiseerde zij golfevents voor de businessclub op golfbaan De Stok. Anita is punctueel en zorgzaam, je kunt bij haar overal voor terecht. Fred en Anita worden ondersteund door de eventmanagers Frank Dörrie en Peter Kaening.

Professionele uitvoering van uw event

Met de kennis en ervaring van dit team kunt u zeker zijn van een professionele opzet en uitvoering van uw event, een meer dan geslaagd tafelvoetbaltoernooi voor u en uw gasten. Samen maken ze elk evenement tot een onvergetelijke ervaring voor de gasten.

Tafelvoetbal doet iets met mensen. Het is onweerstaanbaar voor jong én oud, voor mannen én vrouwen. Managers worden weer spelende kinderen, werknemers worden fanatieke doelpuntenmakers, en collega’s worden enthousiaste fans. Wij begrijpen dat. Daarom gebruiken wij voetbaltafels om van elke gelegenheid en elk evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Volg ons op:
Over ons tekst

In het kort

Door gans België, Nederland, en Duitsland organiseren wij compleet verzorgde tafelvoetbalevents en verhuren voetbaltafels. Alles houden wij in eigen hand, dit om kwaliteit te kunnen garanderen.
U kunt een beroep op ons doen voor opendeurdagen, evenementen, opendeurdagen, congressen en private bijeenkomsten.

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak)
Kruisstraat 48 Lage Zwaluwe
Nederland
  
0031 6  20 34 50 99
info@kickerprofs.be

Onze privacyverklaring vindt u rechtsboven onder Contact

 

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Openingstijden tekst

Bezoekadres

Er gaat niets boven persoonlijk contact. Wilt u nader kennis met ons maken en bij ons op het bureel langs komen, dan bent u op afspraak van harte welkom in Lage Zwaluwe, vlakbij Breda.

Kickerprofs logo
Kickerprofs