kickertoernoooi%20opstelling%20400
Blog
Blog | Kickerprofs

1e kwartaal twee mooie events in België

3 april 2017

Kickerprofs

Ghelamco Stadion Gent

Het eerste event waar Kickerprofs haar diensten mocht leveren werd gehouden in het Ghelamco Stadion in Gent. En zeg nu eerlijk, wat is er mooier dan voetbaltafels plaatsen in een prachtig voetbalstadion dat tevens als eventlocatie wordt gebruikt. In de 3e week van januari plaatste Kickerprofs voor een groots relatie evenement 2 voetbaltafels uit de XL lijn, de XL16 waar men met 8 tegen 8 personen op kan spelen.

Tevens werd er ook een TopSpeedKicker geplaatst waar men kon laten zien hoe hard men op het doel kon schieten. Er was nog veel meer vertier voor de gasten, maar de voetbaltafels waren wel zeer gewild. Groot enthousiasme en complimenten van de organisatie. Daar doen we het voor.

Event Lounge Brussel

Eén van de laatste dagen was het de stad Brussel waar de spelertjes van Kickerporofs naar toe mochten. Een event van Mercedes voor ruim 200 personen moest ook van entertainment en ontspanning worden voorzien. Hier werden 3 voetbaltafels, ofwel sjotterbakken, geleverd. Met 2 stuks XL8 voetbaltafels en de reuzenkickertafel, de XL22 waar 22 man gelijk aan kunnen spelen, maakten het feest compleet.

Ook hier een doorslaand succes, mede door de laagdrempeligheid van het tafelvoetbalspel. Tijdens het monteren, schoonmaken en afstellen van de voetbaltafels ook hier de complimenten, nu van de opdrachtgever van onze klant. Professionele voetbaltafels, modern, mooi design en proper.

Al onze spelertjes zijn weer terug uit België en staan klaar om weer af te reizen naar de volgende events.

    

 

 

 

Volg ons op:
Over ons tekst

In het kort

Door gans België, Nederland, en Duitsland organiseren wij compleet verzorgde tafelvoetbalevents en verhuren voetbaltafels. Alles houden wij in eigen hand, dit om kwaliteit te kunnen garanderen.
U kunt een beroep op ons doen voor opendeurdagen, evenementen, opendeurdagen, congressen en private bijeenkomsten.

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak)
Kruisstraat 48 Lage Zwaluwe
Nederland
  
0031 6  20 34 50 99
info@kickerprofs.be

Onze privacyverklaring vindt u rechtsboven onder Contact

 

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Openingstijden tekst

Bezoekadres

Er gaat niets boven persoonlijk contact. Wilt u nader kennis met ons maken en bij ons op het bureel langs komen, dan bent u op afspraak van harte welkom in Lage Zwaluwe, vlakbij Breda.

Kickerprofs logo
Kickerprofs