kickertoernoooi%20opstelling%20400
Blog
Blog | Kickerprofs

Uw tafelvoetbalevent in een voetbalstadion

19 december 2016

Kickerprofs

Kickerprofs geeft uitvoering aan tafelvoetbalevents voor bedrijven en instellingen. Bijna geen locatie voor een dergelijk evenement is zo mooi als een voetbalstadion waarmee u opzeker scoort bij uw relaties.

De sfeer tijdens een dergelijk event is uniek: een professioneel opgezet toernooi met Leonhart tafelvoetbaltafels, wedstrijdleiding, muziek, een mooie laagdrempelige activiteit met spanning en plezier.

Stap 1 - Individueel advies
Iedere aanvraag, elk event is verschillend en wordt samen met u doorgenomen. Het opzetten van een concept is afhankelijk van het beoogde doel van het event, aantal gasten, de tijdsspanne alsmede de grootte van de locatie. Het uiteindelijke voorstel is dan ook in samenspraak met u uitgewerkt.

Stap 2 - De setting
De eerste indruk die de gasten bij binnenkomst krijgen is belangrijk. De gehele omgeving, de opstelling van de tafelvoetbaltafels, tafelvoetbalverlichting en de techniek moeten een harmonieus geheel vormen.

Stap 3 - Professionele uitvoering
Professioneel materiaal wordt door ons ingezet; Leonhart tafelvoetbaltafels, hoogwaardige geluidsinstallatie en audio video. Branding van de tafelvoetbaltafels; aanbrengen van logo's, bedrijfskleuren en speciaal ontworpen creaties. Prijzen in de vorm van bekers, bokalen, medailles en oorkondes. Onze toernooibegeleiding en entertainment gedurende het event (hier komen leiding geven, ervaring en professionaliteit samen) dragen bij aan een ongedwongen en aangename sfeer.

Stap 4 - Gezamenlijk met tafelvoetbalprofs spelen
Na het toernooi is er gelegenheid voor de gasten met tafelvoetbalprofs te spelen, tafelvoetbaltrucs te zien en toelichting te krijgen over diverse technieken. Na dit gezamenlijk spelen komt uw meer dan geslaagde event tot een einde en zal de gasten nog lang bijblijven.

en dat alles in één hand....

 

 

Volg ons op:
Over ons tekst

In het kort

Door gans België, Nederland, en Duitsland organiseren wij compleet verzorgde tafelvoetbalevents en verhuren voetbaltafels. Alles houden wij in eigen hand, dit om kwaliteit te kunnen garanderen.
U kunt een beroep op ons doen voor opendeurdagen, evenementen, opendeurdagen, congressen en private bijeenkomsten.

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak)
Kruisstraat 48 Lage Zwaluwe
Nederland
  
0031 6  20 34 50 99
info@kickerprofs.be

Onze privacyverklaring vindt u rechtsboven onder Contact

 

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Openingstijden tekst

Bezoekadres

Er gaat niets boven persoonlijk contact. Wilt u nader kennis met ons maken en bij ons op het bureel langs komen, dan bent u op afspraak van harte welkom in Lage Zwaluwe, vlakbij Breda.

Kickerprofs logo
Kickerprofs